Duo Afvalbak kopen

duo prullenbak kopen

Duo Afvalbak kopen? Ontdek dan zeker eerst alle mogelijkheden op deze site. Er is zoveel keus in duo afvalbakken, dat er werkelijk voor ieders wensen wel een geschikte duo afvalbak te vinden is.

Wat is een duo afvalbak?

De naam zegt het eigenlijk al, de duo afvalbak bestaat uit 2 afvalbakken en is daarmee de ideale prullenbak om je afval al direct in de keuken te scheiden. Bepaal gewoon in welk deel je welk soort afval doet en het scheelt je heel wat heen en weer lopen naar de kliko. Bovendien is een duo afvalbak ook nog eens een stuk mooier om te zien dan allemaal losse prullenbakken of welke andere, soms zeer creatieve (of slordige) manieren er worden gebruikt.

Op deze site kun je een duo afvalbak kopen van diverse merken als SimpleHuman, Rotho, JosephJoseph of Brabantia. Andere namen voor de duo afvalbak zijn ook wel de Twin Pedaalemmer of Double Bin. Het principe is echter steeds hetzelfde, bij het openen van de afvalemmer zijn er 2 delen waarin je het afval kunt gooien. Bij sommige prullenbakken hebben beide delen dezelfde grootte, maar het is ook mogelijk dat het ene deel iets kleiner is. Let hier dus wel op bij je aanschaf.

Naast de afvalemmer die je gewoon kunt neerzetten waar je wilt, zijn er ook duo afvalbakken die je kunt inbouwen.

Op Prullenbak-kopen.nl vind je ruim 100 verschillende duo afvalbakken, in verschillende maten, kleuren en vormen. Er is dus ongetwijfeld voor iedereen een passende duo afvalbak te koop.

Bekijk hier alle duo afvalbakken

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *